Ovale oorknopjes met roze kralen en zilverkleur hart van het merk Sweet7

137510

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorbel is circa 1,4 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 2,57

€ 6,95

-63%

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Deze prachtige Ovale oorknopjes met roze kralen en zilverkleur hart van het merk Sweet7 zijn een romantische en vrouwelijke toevoeging aan je sieradenset. De oorknopjes zijn vormgegeven in een ovale vorm en bezet met glanzende roze kralen, wat ze een zachte en vrouwelijke uitstraling geeft. In het midden van elk oorknopje bevindt zich een glanzend zilverkleurig hart, wat ze een romantische touch geeft. De combinatie van de roze kralen en het zilverkleurige hart zorgt voor een mooi contrast en maakt de oorknopjes geschikt voor verschillende soorten outfits.

Als je op zoek bent naar oorbellen die romantisch en vrouwelijk zijn, dan zijn deze Ovale oorknopjes met roze kralen en zilverkleur hart van Sweet7 de perfecte keuze. Voeg ze toe aan je winkelmandje en geef je outfit een romantische touch met deze prachtige oorknopjes. Bekijk ze nu op onze sieraden webshop en laat je verleiden door de schoonheid van deze oorbellen.

De oorbellen zijn nikkelvrij en worden voorzien van stoppertjes, zodat je ze comfortabel kan dragen en niet uit de oren glijden.

 
Gegevens
Gewicht6 gr.
Lengte1,4 cm.
Breedte1,2 cm.
TypeSteker
MateriaalMetaal
Submateriaal :Acryl
Lengte oorbel1 - 2 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu