Terracotta oorhangers met glaskralen en raffia

183548

Nieuw artikel

  • De lengte van deze oorbel is circa 5,5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 18,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Unieke Terracotta Oorhangers met Glaskralen en Raffia: Stijl ontmoet Ambacht

Ontdek onze exclusieve collectie terracotta oorhangers, vervaardigd voor een unieke en eigentijdse uitstraling. Deze prachtige oorhangers combineren de warme aardetinten van terracotta met de sprankeling van glaskralen en de natuurlijke charme van raffia. 

Ambachtelijke Details en Kleurrijke Glaskralen

De terracotta oorhangers zijn voorzien van details die hun rustieke schoonheid benadrukken. De diepe, aardse kleuren van terracotta vormen een prachtig contrast met de levendige glaskralen die subtiel aan de oorhangers zijn bevestigd. Deze glaskralen vangen het licht op een speelse manier, waardoor een subtiel schitterend effect ontstaat. Of je nu kiest voor zachte pasteltinten of heldere juweelkleuren, deze oorhangers zijn een geweldige aanvulling op elke outfit en geven je een moeiteloos chique uitstraling.

Raffia Accent: Natuurlijke Elegantie

De toevoeging van raffia aan deze terracotta oorhangers geeft een vleugje natuurlijke elegantie. Het zachte, organische materiaal contrasteert prachtig met de aardse textuur van terracotta en de glinsterende glaskralen. De raffia-details voegen een subtiele beweging toe aan de oorhangers, waardoor ze opvallen en een speels element aan je look toevoegen. Of je nu een casual dagelijkse stijl wilt verheffen of een statement wilt maken tijdens een avondje uit, deze oorhangers zijn een veelzijdige keuze die je individualiteit benadrukt.

Stap Uit in Stijl: Bestel Nu!

Durf anders te zijn en omarm de combinatie van terracotta, glaskralen en raffia met deze unieke oorhangers. Of je nu je persoonlijke stijl wilt uitdrukken, een speciale gelegenheid wilt vieren of een geliefde wilt verrassen, deze oorhangers zijn een perfecte keuze. Creëer je eigen modeverhaal met een vleugje ambachtelijke schoonheid en moderne flair. Bestel vandaag nog en geniet van de charme van dit sieraad.

 
Gegevens
Gewicht9 gr.
Lengte5,5 cm.
Breedte6 cm.
TypeSteker
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessoires

Menu