Mooie rode oorhangers met een stoffen bloem en kralen

159599

Nieuw artikel

Mooie rode oorhangers met een stoffen bloem en kralen.

  • De lengte van deze oorbel is 8.5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 2,98

€ 9,95

-70%

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Trendy Rode Oorhangers met Stoffen Bloem en Kralen

Ben je op zoek naar de perfecte accessoire om je outfit op te fleuren? Ontdek onze prachtige rode oorhangers met een stoffen bloem en sprankelende kralen! Deze trendy oorbellen zijn een must-have voor elke fashionista.

Onze rode oorhangers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze voegen ook een vleugje romantiek en elegantie toe aan je look. De stoffen bloem in het midden van de oorbel geeft een speelse en vrouwelijke uitstraling, terwijl de glinsterende kralen zorgen voor een subtiele dosis glamour. Of je nu een chique avondje uit hebt gepland of gewoon je dagelijkse stijl wilt opfrissen, deze oorbellen zijn de perfecte keuze.

Waarom kiezen voor onze rode oorhangers?

Onze rode oorhangers zijn met liefde en vakmanschap gemaakt om jouw stijl te versterken. Ze zijn licht van gewicht en comfortabel om te dragen, zodat je de hele dag kunt stralen. Bovendien zijn ze veelzijdig en passen ze perfect bij zowel casual als formele outfits. Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje flair toe aan je look met deze prachtige oorhangers en laat jezelf stralen!

 De oorbellen zijn nikkelvrij en worden voorzien van stoppertjes, zodat je ze comfortabel kan dragen en niet uit de oren glijden.

 
Gegevens
Gewicht12 gr
Lengte8.5 cm
Breedte3.5 cm
TypeSteker
Lengte oorbel8 - 10 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu