Paarse oorhangers met een goudkleurig oor stukje

185982

Nieuw artikel

Paarse oorhangers met een goudkleurig oor stukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Prachtige Paarse Oorhangers met een Goudkleurig Oor stukje

Ontdek onze nieuwste toevoeging aan onze collectie: prachtige paarse oorhangers met een vleugje luxe dankzij het goudkleurige oor  stukje. Deze oorsieraden zijn ontworpen om je look te verfraaien met een elegante en trendy touch. Benieuwd naar wat deze oorhangers zo bijzonder maakt? Lees verder!

Wat maakt deze paarse oorhangers speciaal?

Onze paarse oorhangers met een goudkleurig oor stukje combineren stijl en klasse op een unieke manier. De diepe paarse kleur voegt een vleugje mysterie toe aan je uitstraling, terwijl het goudkleurige oor stukje een vleugje luxe en verfijning toevoegt. Ze zijn een perfecte keuze voor vrouwen die houden van subtiele, maar opvallende sieraden.

Hoe combineer je deze elegante paarse oorhangers?

De veelzijdigheid van deze paarse oorhangers maakt ze geschikt voor diverse gelegenheden. Draag ze om je look een chique uitstraling te geven tijdens een avondje uit, of voeg een vleugje glamour toe aan je dagelijkse kledingstijl. De combinatie van paars en goud past goed bij verschillende outfits en huidtinten. Combineer ze met andere gouden sieraden voor een complete, gepersonaliseerde look.

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte4 a 5 cm
TypeSteker
MateriaalResin (hars)
Lengte oorbel4 - 5 cm

Accessoires

Menu