Groene oorhangers met ovale glas kralen in de hanger en een goudkleurig oor stukje

185448

Nieuw artikel

Groene oorhangers met ovale glas kralen in de hanger en een goudkleurig oor stukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Prachtige Groene Oorhangers met Ovale Glas Kralen in de Hanger en een Goudkleurig Oorstukje

Stap in de wereld van verfijnde sieraden met onze betoverende groene oorhangers, voorzien van elegante ovale glas kralen in de hanger en een goudkleurig oorstukje. Deze oorsieraden stralen tijdloze schoonheid uit en zijn een perfecte aanvulling op elke outfit. Benieuwd naar wat deze oorhangers zo speciaal maakt? Lees verder en ontdek het zelf.

Ovale Glas Kralen: Unieke Elegantie

De ovale glas kralen in deze oorhangers voegen een vleugje unieke elegantie toe aan je look. De groene kleur straalt rust en verfijning uit, terwijl de ovale vorm een speels tintje geeft. Deze oorhangers zijn ideaal voor die momenten waarop je wilt schitteren en je eigen stijl wilt benadrukken. Draag ze met trots, want je verdient het beste!

Goudkleurig Oorstukje: Luxe Afwerking

Het goudkleurige oorstukje is de kers op de taart van deze oorhangers. Het voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan het geheel. De warme gouden tint geeft je een stralende uitstraling en zorgt ervoor dat deze oorhangers je favoriete accessoire worden.

Bestel Nu en Schitter!

Maak een modeverklaring en verrijk je sieradencollectie met deze prachtige groene oorhangers met ovale glas kralen in de hanger en een goudkleurig oorstukje. Of je nu een speciale gelegenheid viert of je dagelijkse look wilt opfrissen, deze oorhangers tillen je stijl naar een hoger niveau. Bestel ze vandaag nog en straal als nooit tevoren!

 
Gegevens
Gewicht13 gr
Lengte5 a 6 cm
Breedte4 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessoires

Menu