Goudkleurige oorhangers met 3 verschillende bedels

178678

8720687151957

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met 3 verschillende bedels.

  • De lengte van de oorbellen zijn circa 6,50 cm.
  • De oorbellen zijn van stainless steel.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 15,95

Deze gouden oorbellen van Yehwang zijn direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Prachtige Goudkleurige Oorhangers met 3 Verschillende Bedels

Ontdek onze nieuwste toevoeging aan onze collectie goudkleurige oorhangers, perfect om je look een vleugje luxe en elegantie te geven. Deze schitterende oorsieraden zijn voorzien van drie unieke bedels, elk met hun eigen betekenis en charme. Benieuwd naar wat deze oorhangers zo speciaal maakt? Lees verder voor meer details.

Verfijnde Details voor Een Betoverende Look

Onze goudkleurige oorhangers zijn met liefde ontworpen en vervaardigd met aandacht voor elk detail. De combinatie van hoogwaardig materiaal en vakmanschap zorgt ervoor dat deze oorsieraden de perfecte aanvulling zijn op elke outfit. De drie verschillende bedels voegen een speelse en trendy touch toe aan je stijl, terwijl de goudkleurige afwerking een tijdloze elegantie uitstraalt.

Betekenisvolle Bedels voor Persoonlijke Expressie

Deze oorhangers worden geleverd met drie betekenisvolle bedels, waaronder een hart, een klavertje vier en een ster. De hart bedel symboliseert liefde en genegenheid, de klavertje vier staat voor geluk en voorspoed, terwijl de ster bedel je herinnert aan je eigen schittering. Draag ze samen voor een krachtige boodschap of kies er een om je persoonlijke expressie te benadrukken. 

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte6.50cm
Breedte2.50cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel6 - 7 cm

Accessoires

Menu