Goudkleurige oorhangers met blauw draad en een zwart houten plaatje

179599

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met blauw draad en een zwart houten plaatje

  • De lengte van deze oorbel is 8.5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 5,95

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Goudkleurige oorhangers met blauw draad en een zwart houten plaatje

Als je op zoek bent naar een paar opvallende en unieke oorbellen, dan zijn deze goudkleurige oorhangers met blauw draad en een zwart houten plaatje een uitstekende keuze!

Deze oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een prachtig ontwerp dat de aandacht trekt. Het goudkleurige metaal contrasteert mooi met het blauw van het draad en het zwarte houten plaatje, waardoor deze oorbellen een echte blikvanger zijn.

Ze zijn perfect voor speciale gelegenheden zoals een feestje, een bruiloft of een avondje uit, maar kunnen ook gedragen worden als dagelijkse accessoire.

Het zwarte houten plaatje voegt een organisch element toe aan de oorbellen, waardoor ze er nog stijlvoller en chiquer uitzien. Het blauwe draad geeft de oorbellen een speelse touch en zorgt voor een mooi contrast met het goud en zwart.

Deze goudkleurige oorhangers met blauw draad en een zwart houten plaatje zijn een geweldig cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Bestel ze vandaag nog en voeg een vleugje glamour en stijl toe aan je outfit!

Bestel vandaag nog deze prachtige goudkleurige oorhangers met blauw draad en een zwart houten plaatje en maak je outfit compleet!

 
Gegevens
Gewicht11 gr
Lengte8.5 cm
Breedte3 cm
TypeSteker
MateriaalMetaal
Lengte oorbel8 - 10 cm

Accessoires

Menu