Zilveren sieraden

Zilver duur? Niet bij Deoorbel. Onze mooie en groeiende collectie zilveren sieraden zijn gemaakt van sterling zilver, ook wel simpelweg aangeduid met het getal 925. Dat staat voor het gehalte zilver, 92,5 procent, in een legering (mengsel) met een ander metaal, meestal koper. Zuiver zilver (100 procent) is zachter en zou sneller gaan krassen en beschadigen. De mix is om je zilveren sieraden te beschermen en mooi te houden. Vandaar dus. We hebben mooie zilveren earcuffs, helder glinsterende zilveren oorbellen, zilveren kettinkjes om te koesteren.

Moet je het zilver prachtig zien schijnen, in dat mooie, heel natuurlijk op je oorlel liggende zilveren twijgje van Zoë. Evenzo het veertje, het pijltje, het rijtje fijne zilveren kraaltjes. Stijl en schoonheid waar je geen kapitalen voor hoeft uit te geven. En kijk eens bij onze zilveren armbandjes, al even fijn en elegant.

Zilver: voor veel mensen de basis van hun sieradencollectie. Zilver kan altijd en met bijna alles. Samen met goud en brons is zilver oermetaal en oerkleur voor sieraden. De kleur van de volle maan, van zilveren licht en helderheid. Combineer zilver gerust met goud, spiegel of contrasteer met kleren, kleuren, andere sieraden. Zilver is ingetogen, niet- opdringerige rijkdom. Zilver straalt en laat je stralen.

Kom, kijk, bekijk van dichtbij. Zo’n mooi zilveren armbandje met je beginletter of die van je geliefde: vol betekenis. Combineer er een paar tot je naam. Het rinkelt zo vrolijk, die bandjes. Kijk hoe elegant zomers die zilveren enkelbandjes zijn. Bekijk, probeer, kom terug. Er komen voortdurend leuke nieuwe items bij op Deoorbel. Bij ons winkel je gemakkelijk, veilig, en met tevredenheidsgarantie. We houden van blije klanten. We love jewellery.


Menu

Recent bekeken

Geen artikelen