Verfijnde vierkante oorclip van Belle Miss

177306

Nieuw artikel

Hedendaagse vierkante oorclip met een geborsteldoppervlak van het merk Belle Miss

  • De breedte van deze oorclip is 2,3 cm.
  • Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 12,95

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Vierkante metalen oorclip met een geborsteld oppervlak van Belle Miss

De metalen vierkante oorclip van Belle Mis is een opvallende accessoire voor elke outfit. De oorclip is gemaakt van hoogwaardig metaal en is 2,3 cm breed, wat zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling. De oorclip is gemakkelijk te bevestigen aan je oor en blijft goed zitten dankzij de veilige sluiting.

Met deze metalen oorclip van Belle Mis kun je je outfit een trendy twist geven. Het is een perfecte keuze voor vrouwen die houden van opvallende accessoires en graag de laatste modetrends volgen. De oorclip is verkrijgbaar in zilver en goud, zodat je altijd een optie kunt kiezen die bij je stijl past.

Of je nu op zoek bent naar een opvallend sieraad voor een feestje of gewoon een leuke toevoeging aan je dagelijkse outfit, deze metalen oorclip van Belle Mis is een geweldige keuze. De kwaliteit van het metaal zorgt ervoor dat de oorclip lang mee gaat.

Als je interesse hebt in deze metalen vierkante oorclip van Belle Mis, voeg de oorclip toe aan je winkelmandje en voltooi je bestelling met een paar simpele klikken. Doe jezelf of iemand anders een plezier met deze stijlvolle oorclip. Shop nu en voeg een trendy touch toe aan je accessoire collectie.

Je hoeft voor deze klem oorbellen geen gaatjes in je oren te hebben. De oorclips worden geleverd met zachte rubbertjes

 
Gegevens
Gewicht11 gr.
Lengte2,3 cm.
Breedte2,3 cm.
TypeOorclip
MateriaalMetaal
Lengte oorbel2 - 3 cm

Accessoires

Menu