Gouden oorclips

Ben je op zoek naar mooie gouden oorclips? DeOorbel verkoopt de leukste goudkleurige oorclips, gouden clip oorringen, gouden lange oorclips en meer. Het maakt niet uit of je een nieuwe outfit hebt waar gouden oorclips, ringen goed mee zouden matchen, of dat je bijpassende accessoires zoekt voor je goudkleurige halsketting, bij ons vind je altijd passende gouden ringen oorclips. Besteed je meer dan €30? Dan is de verzending gratis!

Per pagina
41 - 80 van 156 items
  • € 19,95

    Goudkleurige oorclips met zwarte glas steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 19,95

    Goudkleurige oorclips met blauwe glas steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 19,95

    Goudkleurige oorclips met roze glas steentjes. e lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 19,95

    Goudkleurige oorclips met taupe kleurige glas steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 19,95

    Goudkleurige oorclips met gekleurde glas steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    De lengte van deze oorclip is 3,6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 55,95

    Goudkleurige oorclips met 3 verschillende hangers en een mooi motief De lengte van deze oorclip is circa <> cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Gele oorclips met een goudkleurig oorstukje De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Zilverkleurige oorclips met een ovale hanger en oorstukje. De lengte van de oorclip is 6.5 cm  Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorclips met een ovale hanger en oorstukje De lengte van de oorclip is 6.5 cm  Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorclips met een ronde hanger. De lengte van de oorclip is 6.5 cm  Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorclips met ovale hanger en een half rondje als oorstukje De lengte van de oorclip is 6 cm  Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips met een ronde hanger De lengte van de oorclip is 5 cm  Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie goudkleurige oorclips  De lengte van de oorclip is 6.5 cm  Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclip met hanger in de vorm van een hart. De lengte van de oorclip is 6,5 cm  Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige harten oorclips.  De lengte van de oorclip 5 cm  Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorclips met 3 verschillende groottes in ringen . De lengte van de oorclip is 6 cm  Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Groen met goudkleurige oorclips De lengte van deze oorclip is 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 17,95

    Goudkleurige oorclips met beige strass stenen. De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 17,95

    Goudkleurige oorclips met paarse strass stenen. De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Mooie rose gold oorclips De lengte van deze oorclip is 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Rose gold oorclips met ronde hanger De lengte van deze oorclip is 8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Goudkleurige oorclips met een driehoek als oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 4 a 5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 7,95

    Goudkleurige oorclips van kleine schakels. De lengte van deze oorclip is circa 3.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Goudkleurige matte oorclips De diameter van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Goudkleur oorclips met zwarte strepen en strass steentjes De breedte van deze oorclip is 2.7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Goudkleurige oorclips met kettinkjes en een wit oorstukje De breedte van deze oorclip is 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Goudkleurige bolle oorclips. De lengte van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Goudkleurige oorclips met een golvend patroon. De lengte van deze oorclip is circa 2 a 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Goudkleurige oorclips. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips met een blauwe steen in het midden van de hanger De breedte van deze oorclip is 3 cm. De lengte van de oorclips is 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips met een zwarte steen in het midden van de hanger De breedte van deze oorclip is 3 cm. De lengte van de oorclips is 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips met een rode steen in het midden van de hanger De breedte van deze oorclip is 3 cm. De lengte van de oorclips is 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips met goudkleurige bolvormige hanger bezet met strass steentjes. De breedte van deze oorclip is 1,5 cm. De lengte van de oorclips is 4 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Goudkleurige oorclips met een golvend patroon. De breedte van deze oorclip is 3.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 7,95

    Goudkleurige vierkante oorclips met roze facet strass steen De breedte van deze oorclip is circa 1 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Oorclips met beige inleg van parelmoer stukjes in goudkleurige zetting De lengte van deze oorclip is 2.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 14,95

    Oorclips met blauwgrijze inleg van parelmoer stukjes in goudkleurige zetting. De lengte van deze oorclip is 2.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 12,95

    Goudkleurige oorclips met iriserende halfronde steen van Belle Miss. De lengte van deze oorclip is 2.5 cm. De breedte van de oorclip is 2,3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

41 - 80 van 156 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen