Oorclips

Oorclips of clip oorbellen zijn de ideale oplossing als je geen gaatjes in je oren hebt, maar wel van sieraden houdt. Je vindt in ons assortiment een groot aanbod clip oorbellen, ook wel klem oorbellen of oorclips genoemd. Denk aan grote tot kleine clips in diverse kleuren. Dit sieraad is de ideale en veelzijdige oplossing voor ieder moment. Maak daarom jouw outfit compleet met clip oorbellen!

Per pagina
201 - 240 van 1085 items
  • € 13,95

    Goudkleurige oorclips met strass steentjes De lengte van deze oorclip is circa 6.7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Zilverkleurige oorclips met heldere stras steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Goudkleurige oorclips met glas steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Zilverkleurige harten oorclips met heldere strass steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Goudkleurige harten oorclips met heldere strass steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Zilverkleurige oorclips in de vorm van een ster en stras steentjes De lengte van deze oorclip is circa 6 a 7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Goudkleurige oorclips in de vorm van een ster en stras steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 6 a 7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Witte oorclips met een goudkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Blauwe oorclips met een goudkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Bruin gekleurde oorclips met een goudkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Roze oorclips met een goudkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 1.8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Groen gekleurde oorclips met een goudkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Blauwe getinte ovale oorclips met een zilverkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Bruin getinte oorclips met een goudkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Oranje getinte ovale oorclips met een goudkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Zwarte getinte ovale oorclips met een zilverkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Rood getinte ovale oorclips met een zilverkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Groen getinte ovale oorclips met een zilverkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Paars getinte ovale oorclips met een goudkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Marine blauwe oorclips met een goudkleurig element De lengte van deze oorclip is circa 8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Bordeaux rode oorclips met een goudkleurige ovaal element De lengte van deze oorclip is circa 8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Oker gele oorhangers met een goudkleurige ovaal element De lengte van deze oorclip is circa 8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Zwarte oorclips met een goudkleurig ovaal element De lengte van deze oorclip is circa 8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Groene oorclips met een goudkleurig ovaal element De lengte van deze oorclip is circa 8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Witte oorclips met een goudkleurig oor stukje De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclip met blauwe hanger. De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Bruin gekleurde oorclips met een goudkleurig oor stukje De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Gekleurde oorclips en een zilverkleurig oor stukje De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Groen gekleurde oorclips met een zilverkleurig oor stukje De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met zwarte, witte hanger. De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Groene lange oorclips met 2 ovale hangers De lengte van deze oorclip is circa 8.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Marine blauwe oorclips met 2 ovale hangers De lengte van deze oorclip is circa 8.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Fuchsia roze oorclips met 2 ovale hangers. De lengte van deze oorclip is circa 8,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Gele lange oorclips met 2 ovale hangers De lengte van deze oorclip is circa 8.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Zwarte oorclips met 2 ovale hangers De lengte van deze oorclip is circa 8.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Rode lange oorclips met 2 ovale hangers De lengte van deze oorclip is circa 8.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Groene oorclips met 2 ovale hangers De lengte van deze oorclip is circa 8.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Blauw wit gestreepte vierkante oorclips De lengte van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Zwart met wit gestreepte vierkante oorclips  De lengte van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

201 - 240 van 1085 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen