Oorclips

Oorclips of clip oorbellen zijn de ideale oplossing als je geen gaatjes in je oren hebt, maar wel van sieraden houdt. Je vindt in ons assortiment een groot aanbod clip oorbellen, ook wel klem oorbellen of oorclips genoemd. Denk aan grote tot kleine clips in diverse kleuren. Dit sieraad is de ideale en veelzijdige oplossing voor ieder moment. Maak daarom jouw outfit compleet met clip oorbellen!

Per pagina
921 - 960 van 1120 items
  • € 5,95

    Zilverkleurige ovale oorclips met halve parel inleg. De lengte van de oorbel is 2,5 cm.

  • € 13,95

    Paarse oorclips met in de hanger geweven draad. De lengte van deze oorclip is 6.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.  

  • € 13,95

    Petrol blauwe oorclips de hanger is van geweven draad en een goudkleurig oorstukje. De lengte van deze oorclip is 6.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • Mooie goudkleurige oorclips met ronde dunne metalen hanger en rechthoekig oor plaatje De lengte van deze oorclip is circa 8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 8,95

    Mooie goudkleurige oorclips met ronde dunne metalen hanger en vierkant oor plaatje. De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 8,95

    Mooie goudkleurige bewerkte oorclips met ronde hanger. De lengte van deze oorclip is circa 4 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 7,95

    Ronde blauwe creool oorclips met bewerkte rand. De diameter van deze oorclip is circa 3.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.  

  • € 15,95

    Ronde oorclips met vrolijke kleuren gemaakt door Culture Mix. De diameter van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Rozerode vierkante oorclips van Culture Mix. De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Blauwe vierkante oorclips van Culture Mix. De breedte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Rode parelmoer oorclips van culture mix.  De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Gele bolle oorclips van Culture Mix.  De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. De breedte van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 21,95

    Rode gestreepte oorclips met parelmoer inleg gemaakt door Culture Mix.  De diameter van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Zwart witte oorclips met zwarte rand gemaakt door Culture Mix.  De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Houten ronde bruine oorclips van Culture Mix.  De diameter van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Oorclips  van Culture Mix in een donkergroene kleur met een parelmoer inleg.  De diameter van deze oorclip is circa 2,8 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Culture Mix oorclips met donker roze en zwarte invulling. De diameter van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Gele oorclips van Culture Mix met parelmoer inleg. De diameter van deze oorclip is circa 2,8 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 22,95

    Vierkante paarsroze Culture Mix oorclips met zilverkleurige accenten. De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 22,95

    Vierkante groenblauwe Culture Mix oorclips met zilverkleurige accenten. De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Vierkante groene oorclips van Culture Mix. De breedte van deze oorclip is circa 3,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.  

  • € 22,95

    Zwartgrijze ronde oorclips met zilverkleurige inleg. De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 22,95

    Lichtbruine ronde oorclips met zilverkleurige inleg. De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 24,95

    Blauw met bruin en zilverkleur ronde oorclips van Culture Mix. De diameter van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 24,95

    Rood met bruin en zilverkleur ronde oorclips van Culture Mix. De diameter van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95
    Niet op voorraad

    Zwart met bruine ronde oorclips van Culture Mix. De Diameter van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Ovale oranje oorclips met parelmoer inleg van Culture Mix  De lengte van deze oorclip is circa 2,2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 19,95

    Vierkante oranje oorclips met parelmoer inleg van het merk Culture Mix. De breedte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 21,95

    Bruin met zilverkleurige vierkante oorclips van Culture Mix. De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Culture Mix oorclips met bordeaux rode hanger en zilverkleurige clip. De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Culture Mix oorclips van schelp.  De lengte van deze oorclip is circa 2,8 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips. De oorclips zijn gemaakt van natuurlijk materiaal en kunnen onderling licht verschillen van kleur.

  • € 23,95

    Bruine oorclips  van natuurlijk materiaal (hoorn) De lengte van deze oorclip is circa 4,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Rode oorclips met een zilverkleurige rand van Culture Mix. De diameter van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Donker rode oorclips met een zilverkleurige rand van Culture Mix. De diameter van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Culture Mix oorbellen gemaakt van een halve schelp. De lengte van deze oorclip is circa 4 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Oranje met witte oorclips van Culture Mix.  De diameter van deze oorclip is circa 2,2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Rood gekleurde vierkante oorclips met hout en parelmoer inleg De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Culture Mix Rode ovale oorclips met helder witte inleg van parelmoer. De lengte van deze oorclip is circa 3,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Driehoekige rood met goudkleurige clip oorbellen De breedte van deze oorclip is circa 2,2 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Ronde rood met goudkleurige open clip oorbellen. De diameter van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

921 - 960 van 1120 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen