Oorclips

Oorclips of clip oorbellen zijn de ideale oplossing als je geen gaatjes in je oren hebt, maar wel van sieraden houdt. Je vindt in ons assortiment een groot aanbod clip oorbellen, ook wel klem oorbellen of oorclips genoemd. Denk aan grote tot kleine clips in diverse kleuren. Dit sieraad is de ideale en veelzijdige oplossing voor ieder moment. Maak daarom jouw outfit compleet met clip oorbellen!

Per pagina
521 - 560 van 1095 items
  • € 14,95

    Bruine oorclips met een goudkleurig oorstukje De breedte van deze oorclip is 2 cm. De lengte van de oorclips is 4,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Rode oorclips met een goudkleurig oorstukje De breedte van deze oorclip is 2 cm. De lengte van de oorclips is 4,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Blauwe oorclips met een goudkleurig oorstukje De breedte van deze oorclip is 2 cm. De lengte van de oorclips is 4,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie oorclips met een gekleurde hanger en een oranje oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Blauw gekleurde oorclips met een zwart element in het midden De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Geel gekleurde oorclips met een zwart element in het midden De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zwart met witte oorclips en een zwart element in het midden De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Groen gekleurde oorclips met een zwart element in het midden De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Rood met zwarte oorclips en een zwart element in het midden De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie oorclips met dieren print als hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie  witte oorclips als hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie  gele oorclips als hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie oorclips met een groen gekleurde hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie oorclips met een rode hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie oorclips met een zwarte wit gestreepte hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Bruine oorclips met een dierenprint als hanger en een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Zwart wit gestreepte oorclips met een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Oker gele oorclips met een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Rode oorclips met een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Groene oorclips met een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Blauwe oorclips met een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Zwart met witte oorclips met een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 4 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Groen gekleurde oorclips met een effen groen oorstukje De breedte van deze oorclip is 4 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Rood gekleurde oorclips met een effen rood oorstukje De breedte van deze oorclip is 4 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Blauw gekleurde oorclips De breedte van deze oorclip is 4 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Bruin gekleurde oorclips met een effen oorstukje De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Zwart gekleurde oorclips met een streep patroon De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Groen gekleurde oorclips met een effen oorstukje De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Blauw gekleurde oorclips met een effen oorstukje De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Rood met zwarte oorclips met een mooi patroon De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Geel gekleurde oorclips met een streep patroon De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Blauwe oorclips met een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Zwart met witte oorclips en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Groene oorclips met een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Rode oorclips met een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Oker gele oorclips met een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Beige oorclips met een goudkleurig oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 6 a 7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 7,95

    Gekleurde langwerpige rechthoekige oorclips met ingegoten glitter sterretjes. De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Goudkleurige oorclips met een golvend patroon. De breedte van deze oorclip is 3.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Grijze oorclips met een strass stenen rand De breedte van deze oorclip is 3.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

521 - 560 van 1095 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen