Oorclips

Oorclips of clip oorbellen zijn de ideale oplossing als je geen gaatjes in je oren hebt, maar wel van sieraden houdt. Je vindt in ons assortiment een groot aanbod clip oorbellen, ook wel klem oorbellen of oorclips genoemd. Denk aan grote tot kleine clips in diverse kleuren. Dit sieraad is de ideale en veelzijdige oplossing voor ieder moment. Maak daarom jouw outfit compleet met clip oorbellen!

Per pagina
401 - 440 van 1080 items
  • € 14,95

    Goudkleurige harten oorclips.  De lengte van de oorclip 5 cm  Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorclips met 3 verschillende groottes in ringen . De lengte van de oorclip is 6 cm  Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Zilverkleurige oorclips met 3 verschillende groottes in ringen. De lengte van deze oorclip is circa 6 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Rose gold oorclips met een golvend patroon De breedte van deze oorclip is 3.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Groene oorclips met een gunblack rand De diameter van deze oorclip is 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Witte kunst parel oorclips met een strass rand rondom De diameter van deze oorclip is 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Gele oorclips met steentjes en zilverkleurige rand in de hanger De lengte van deze oorclip is 7.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclip met creme stof, bedels en kralen De lengte van deze oorclip is 8.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Fuchsia roze oorclips met kralen en bedels De lengte van deze oorclip is 8.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met stoffen inleg,bedels en een zwart oorstukje De lengte van deze oorclip is 7.2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met paarse inleg en stras steentjes De lengte van de oorclip is 7.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met gele inleg en stras steentjes De lengte van deze oorclip is 7.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met een melk witte  en helder steentje in het oorstukje De lengte van deze oorclip is 7.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met een donker grijs steentje in de hanger De lengte van deze oorclip is 7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met roze stoffen bloem en bedels De lengte van de oorclip is 11 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met zwart/witte stof en bedels De lengte van deze oorclip is 11 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Roze oorclips met een zilverkleurige rand De lengte van deze oorclip is 2,2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Zilverkleurige matte oorclips De lengte van deze oorclip is 2,2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Gunblack matte oorclips De diameter van deze oorclip is 2,2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Rose gold oorclips De diameter van deze oorclip is 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Gun black oorclips  De diameter van deze oorclip is 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Zwarte oorclips met een heldere steen De diameter van deze oorclip is 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Donker grijze parelmoer oorclips met een zilverkleurig vierkant oorstukje De diameter van deze oorclip is 3.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Witte oorclips met parelmoer hanger en een kunstparel in het oorstukje De lengte van deze oorclip is 4.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Witte ovale oorclips met parelmoer inleg in een goudkleurige zetting De diameter van deze oorclip is 2,8 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Gele ronde oorclips in een gun black zetting De diameter van deze oorclip is 2,2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Rode ronde oorclips in een gun black zetting De diameter van deze oorclip is 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Paars gekleurde ronde oorclips in een gun black zetting De diameter van deze oorclip is 2.2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Groen met goudkleurige oorclips De lengte van deze oorclip is 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 12,95

    Melk witte oorclips met een goudkleurige rand De lengte van deze oorclip is 1 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 12,95

    Grijze oorclips met een donker zilverkleurige rand De lengte van deze oorclip is 1 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 17,95

    Gekleurde oorclips met heldere glass stenen. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips

  • € 17,95

    Goudkleurige oorclips met beige strass stenen. De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 17,95

    Goudkleurige oorclips met paarse strass stenen. De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Blauwe oorclips met een goudkleurig oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Paarse oorclips met een goudkleurig oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips

  • € 12,95

    Turquoise oorclips met een zilverkleurig oorstukje. De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Blauwe oorclips met streep motief De lengte van deze oorclip is 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 12,95

    Gele oorclips met streep motief De lengte van deze oorclip is 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 12,95

    Rode oorclips met streep motief De lengte van deze oorclip is 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

401 - 440 van 1080 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen