Artikelen van Belle Miss

"We maken originele en kleurrijke sieraden om het leven van alle vrouwen op te fleuren. Houd van jezelf, laat jezelf gelden en heb vertrouwen in jezelf!. We zijn misschien niet Miss France, maar we zijn allemaal Belle Miss"

Een vrolijk merk met veel oorclips en kleurrijke oorbellen.

Meer
Per pagina
41 - 80 van 740 items
  • € 16,95

    Witte oorclips van getinte hars De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Blauwe oorclips van getint hars De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Geel getinte hars oorclips De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Oranje getinte hars oorclips De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Rode getinte hars oorclips De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Groene oorclips van getinte hars De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Paars getinte oorclips van hars De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Beige getinte oorclips  De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Marine blauwe oorclips van getint hars De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Rode getinte oorclips van hars De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Groene oorclips  met dubbele hangers De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Paars getinte oorclips van hars De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorclips met 3 cirkels waarvan 1 een bewerkt cirkel De lengte van deze oorclip is circa 6 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Zilverkleurige oorclips met 3 cirkels waarvan 1 cirkel is bewerkt De lengte van deze oorclip is circa 6 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Mooie blauwe oorclips De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Bruine oorclips met een bedrukt oor stukje De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Witte oorclips met een zwarte hanger De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Roze oorclips met getinte hars  De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Groene oorclips met een bedrukt oor stukje De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Witte oorclips met een creme hanger De lengte van deze oorclip is circa 6.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Blauwe oorclips De lengte van deze oorclip is circa 6.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Bruin met roze oorclips De lengte van deze oorclip is circa 6.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Gele oorclips met een oranje hanger. De lengte van deze oorclip is circa 6.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Licht bruine oorclips met een groene hanger. De lengte van deze oorclip is circa 6.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Blauwe oorclips met een goudkleurig oor stukje De lengte van deze oorclip is circa 4.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Rode bloem oorclips met een zwart hart De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Rode oorclips met een aardbeien hanger De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Rode lieveheersbeestjes oorclips De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Beige oorclips met dubbele hangers De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Donker blauwe oorclips met 2 hangers De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Oranje getinte oorclips van hars De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Paarse oorclips met dubbele hangers De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Donker groene oorclips met dubbele hangers De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Donker blauwe oorclips met hars hoepels De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Witte oorclips met een ronde hars hanger De lengte van deze oorclip is circa 5,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Gele oorclips met een hars hoepels De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Paarse oorclips met een hars hanger. De lengte van deze oorclip is circa 5,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Rode oorclips met een hanger van hars De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Donker blauwe oorclips met een motief. De lengte van deze oorclip is circa 5,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Creme oorclips met een wit dessin in de hangerDe lengte van deze oorclip is circa 5,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

41 - 80 van 740 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen