Artikelen van Belle Miss

"We maken originele en kleurrijke sieraden om het leven van alle vrouwen op te fleuren. Houd van jezelf, laat jezelf gelden en heb vertrouwen in jezelf!. We zijn misschien niet Miss France, maar we zijn allemaal Belle Miss"

Een vrolijk merk met veel oorclips en kleurrijke oorbellen.

Meer
Per pagina
361 - 400 van 732 items
  • € 14,95

    Rood met zwarte oorclips en een zwart element in het midden De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie oorclips met dieren print als hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie  witte oorclips als hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie  gele oorclips als hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie oorclips met een groen gekleurde hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie oorclips met een rode hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie oorclips met een zwarte wit gestreepte hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Bruine oorclips met een dierenprint als hanger en een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Zwart wit gestreepte oorclips met een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Oker gele oorclips met een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Rode oorclips met een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Groene oorclips met een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Blauwe oorclips met een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Bruine gekleurde oorclips met dierenprint De breedte van deze oorclip is 4 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Zwart met witte oorclips met een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 4 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Groen gekleurde oorclips met een effen groen oorstukje De breedte van deze oorclip is 4 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Rood gekleurde oorclips met een effen rood oorstukje De breedte van deze oorclip is 4 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Blauw gekleurde oorclips De breedte van deze oorclip is 4 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Bruin gekleurde oorclips met een effen oorstukje De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Zwart gekleurde oorclips met een streep patroon De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Groen gekleurde oorclips met een effen oorstukje De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Blauw gekleurde oorclips met een effen oorstukje De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Rood met zwarte oorclips met een mooi patroon De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Geel gekleurde oorclips met een streep patroon De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Blauwe oorclips met een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Zwart met witte oorclips en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Groene oorclips met een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Rode oorclips met een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Oker gele oorclips met een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Goudkleurige oorclips met een golvend patroon. De breedte van deze oorclip is 3.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Grijze oorclips met een strass stenen rand De breedte van deze oorclip is 3.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Licht grijze oorclips met een zilverkleurige rand De breedte van deze oorclip is 2 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Oorclips met twee halve parels in zilverkleurige zetting van Belle Miss. De lengte van deze oorclip is 3.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 14,95

    Oorclips met twee halve parels in goudkleurige zetting van Belle Miss. De lengte van deze oorclip is 3.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 14,95

    Rechthoekige oorclips met witte rand en witte parel inleg De lengte van deze oorclip is 2,3 cm. De breedte van de oorclip is 1,7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 14,95

    Witte parel oorclips met een blauwe rand De lengte van deze oorclip is 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 14,95

    Rechthoekige oorclips met zwarte rand en witte kunstparel inleg De lengte van deze oorclip is 2,3 cm. De breedte van de oorclip is 1,7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 14,95

    Oorclips met beige inleg van parelmoer stukjes in goudkleurige zetting De lengte van deze oorclip is 2.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 14,95

    Oorclips met blauwgrijze inleg van parelmoer stukjes in goudkleurige zetting. De lengte van deze oorclip is 2.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 12,95

    Blauwe vierkante oorclips in zilverkleurige zetting van Belle Miss. De lengte van deze oorclip is 1,8 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

361 - 400 van 732 items

Menu