Dunne sjaal met grijs luipaardprint

170944

8720301270231

Nieuw artikel

  • De sjaal is 180cm x 90cm. 
  • De sjaal is van 100% polyester. 
  • Gewicht van de sjaal is 90 gram

Meer details

€ 10,10

€ 12,95

-22%

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele accessoire voor je outfit? Kijk niet verder dan onze dunne sjaal met grijs luipaardprint. Met deze sjaal maak je elke outfit compleet en voeg je een vleugje wilde elegantie toe aan je look. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zal deze sjaal zeker een favoriet worden in je garderobe.

Wild en modieus

De grijze luipaardprint van deze sjaal maakt een statement en voegt een vleugje wilde elegantie toe aan elke outfit. Of je nu een casual look wilt opvrolijken of een chique outfit wilt complementeren, deze sjaal is de perfecte accessoire. Het is de ideale keuze voor mensen die zich willen onderscheiden van de massa en die hun persoonlijkheid willen laten zien in hun kleding.

Comfortabel en veelzijdig

Onze dunne sjaal met grijze luipaardprint is niet alleen modieus, maar ook uiterst comfortabel. Gemaakt van zachte en lichtgewicht materialen, zorgt deze sjaal ervoor dat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt. Bovendien is het veelzijdig genoeg om te dragen bij elke gelegenheid, of het nu een formele bijeenkomst is of een informele avondje uit met vrienden.

Duurzaam en langdurig

Deze dunne sjaal met grijs luipaardprint is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het is een duurzame en betrouwbare accessoire die je steeds opnieuw kunt dragen zonder dat het zijn kwaliteit verliest. Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een sjaal die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en langdurig.

 
Gegevens
Gewicht90gr.
Lengte180cm.
Breedte90cm.
TypeSjaal
MateriaalPolyester
AanbiedingenAanbiedingen

Menu