Goudkleurige oorbellen display met zwarte houten voet

180969

8720687125798

Nieuw artikel

Oorbellen display - goud Zwart amp Goud Hout

  • De afmetingen van het sieradenrek zijn 65 bij 30 cm..
  • Geschikt voor stekers en hang oorbellen

Meer details

€ 59,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Goudkleurige Oorbellen Display met Zwarte Houten Voet - Perfect voor het opbergen van je sieraaden

Ben je op zoek naar een elegante en praktische manier om je oorbellen op te bergen? Dan is de goudkleurige oorbellen display met zwarte houten voet van het merk Yehwang de ideale keuze voor jou. Deze display is speciaal ontworpen voor het opbergen en tonen van oorbellen, waardoor je jouw sieraden collectie op een professionele en aantrekkelijke manier kunt bewaren. Met het merk Yehwang ben je verzekerd van kwaliteit en stijl, waardoor je oorbellen er direct uitspringt.

Deze goudkleurige oorbellen display met zwarte houten voet is een ware blikvanger. Het goudkleurige ontwerp geeft een vleugje glamour en elegantie aan je presentatie, terwijl de zwarte houten voet zorgt voor een modern en strak contrast. De display biedt voldoende ruimte om meerdere oorbellen op een overzichtelijke manier te tonen, waardoor je gemakkelijk je favoriete paar kunnen vinden. Bovendien zorgt de duurzame constructie ervoor dat je lang plezier zult hebben van deze display.

Met de goudkleurige oorbellen display met zwarte houten voet van Yehwang geef je je oorbellen een perfecte opberg mogelijkheid. Je creëert een stijlvolle en georganiseerde presentatie van je oorbellen. Het minimalistische design en de combinatie van goud en zwart zorgen voor een tijdloze en luxe uitstraling, waarmee je jouw sieraden op een unieke manier kunt bewaren en presenteren. Bestel vandaag nog deze prachtige oorbellen display van Yehwang.

 
Gegevens
Gewicht760 gr.
Lengte65 cm.
Breedte30 cm.
MateriaalMetaal
Submateriaal :Hout

Menu