Goudkleurige ring met blauwe druppel steen ( ringmaat is 17 mm)

29734

Nieuw artikel

Goudkleurige ring met blauwe druppel steen.

  • De ringmaat van de goudkleur ring is 17 mm.
  • De ring is verstelbaar.

Meer details

€ 5,95

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Ontdek de betoverende schoonheid van onze goudkleurige ring met een prachtige blauwe druppelsteen. Deze ring voegt een vleugje glamour en elegantie toe aan elke gelegenheid, van formele evenementen tot casual bijeenkomsten.

De ring is met zorg vervaardigd en heeft een goudkleurige afwerking die de aandacht trekt. Het hoogtepunt van deze ring is de schitterende blauwe druppelsteen, die prachtig glinstert bij elke beweging. De levendige kleur van de steen zorgt voor een opvallend accent dat je look compleet maakt.

Met een ringmaat van 17 mm past deze ring perfect om je vinger. Het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige materialen garanderen een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een speciaal cadeau voor een geliefde of je eigen sieradencollectie wilt uitbreiden, deze goudkleurige ring met blauwe druppelsteen is de ideale keuze.

Bestel vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je stijl. Deze goudkleurige ring met blauwe druppelsteen is een opvallend accessoire dat je zelfvertrouwen zal vergroten en bewonderende blikken zal trekken. Wacht niet langer en laat deze prachtige ring schitteren aan je vinger.

 
Gegevens
Gewicht20 gr.
RingmaatFlexibel

Menu