Zilverkleurige oorclips met een donker grijs steentje in de hanger

178595

Nieuw artikel

Zilverkleurige oorclips met een donker grijs steentje in de hanger

  • De lengte van deze oorclip is 7 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 14,95

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Zilverkleurige oorclips met een donker grijs steentje in de hanger.

De zilverkleurige oorclips van Belle Miss zijn een prachtige toevoeging aan je sieradenset. De oorclips zijn gemaakt van hoogwaardig zilver en hebben een donker grijs steentje in de hanger. Dit geeft de oorclips een elegante en tijdloze uitstraling. De oorclips zijn ideaal om te dragen naar een feestje, een belangrijke gelegenheid of gewoon voor een dagelijks gebruik. Door de stijlvolle uitstraling van deze oorclips zullen ze een geweldige aanvulling zijn op elke outfit.

Deze oorclips zijn ontworpen door het merk Belle Miss, een merk dat bekend staat om de hoogwaardige materialen en de prachtige designs. Het merk maakt gebruik van de nieuwste trends en technieken om de perfecte sieraden te creëren.

De oorclips zijn een aanwinst voor elke vrouw die houdt van mode en sieraden. Door de subtiele kleur van het steentje zijn deze oorclips een perfecte aanvulling op een groot aantal kledingstukken. Zo kun je deze oorclips dragen op je werk, tijdens een feestje of gewoon als je een casual dag hebt.

Met deze oorclips van Belle Miss zal je zeker opvallen in de menigte. Deze oorclips zijn perfect om te dragen als je je op en top vrouw wilt voelen en tegelijkertijd een touch van elegantie wilt toevoegen aan je outfit.

 
Gegevens
Gewicht18 gr
Lengte7 cm.
TypeOorclip
MateriaalMetaal
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu