Zilverkleurige oorhangers met een gedraaid motief

179145

Nieuw artikel

Zilverkleurige oorhangers met een gedraaid motief.

  • De lengte van deze oorbel is circa 3 a 4 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van deze zilveren oorbellen is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Zilverkleurige oorhangers met een gedraaid motief.

Deze zilverkleurige oorhangers met een gedraaid motief van Sweet 7 zijn de perfecte accessoire voor elke gelegenheid. Het gedraaide motief voegt een subtiele maar opvallende stijl toe aan de oorhangers.

De oorhangers zijn lichtgewicht en comfortabel om te dragen. De zilverkleurige afwerking geeft de oorhangers een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke outfit.

De gedraaide motieven van de oorhangers zorgen voor een speelse en stijlvolle toevoeging aan je look. De oorhangers zijn gemakkelijk te combineren met andere sieraden en accessoires en zijn perfect voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Sweet 7 staat bekend om hun trendy en betaalbare sieraden van hoge kwaliteit en deze oorhangers zijn daar geen uitzondering op. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en de afwerking is perfect.

Wacht niet langer en voeg deze zilverkleurige oorhangers met een gedraaid motief van Sweet 7 toe aan je collectie. Bestel ze vandaag nog en voeg wat stijl en elegantie toe aan je sieradencollectie.

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte3 a 4 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel3 - 4 cm

Accessoires

Menu