Zilverkleurige oorhangers in de vorm van een klaver en een blauw steentje als oorstukje

184318

8720687141439

Nieuw artikel

Zilverkleurige oorhangers in de vorm van een klaver en een blauw steentje als oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 5.50 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

 
Informatie
Elegante Zilverkleurige Klaver Oorhangers met Blauw Steentje als Oorstukje

Voeg een vleugje elegantie toe aan je look met onze prachtige zilverkleurige klaver oorhangers, elk voorzien van een blauw steentje als oorstukje. Deze oorbellen zijn een charmante en stijlvolle aanvulling op je sieradencollectie, waarmee je subtiel kunt stralen.

Verfijnd Ontwerp en Betekenis

Onze zilverkleurige klaver oorhangers zijn met zorg ontworpen om de betekenis van het klavermotief - geluk en voorspoed - te belichamen. De klaver vorm voegt een vleugje symboliek toe aan je outfit. Het blauwe steentje als oorstukje biedt een subtiel vleugje kleur en sprankeling, waardoor deze oorbellen geschikt zijn voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Hoe kun je deze oorbellen combineren?

Deze zilverkleurige klaver oorhangers met blauw steentje als oorstukje kunnen op verschillende manieren worden gestyled. Draag ze als een ingetogen accent bij je werkoutfit voor een professionele uitstraling, of laat ze schitteren bij een avondjurk voor een subtiele touch van glamour. Deze oorbellen zijn ook een betekenisvol cadeau-idee voor iemand die je geluk en voorspoed wilt wensen.

 
Gegevens
Gewicht13 gr
Lengte5.50 cm
Breedte4 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessoires