Witte glas kralen oorhangers met een mooie bloem motief

180179

Nieuw artikel

Witte glas kralen oorhangers met een mooie bloem motief

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Witte glas kralen oorhangers met een mooie bloem motief.

Op zoek naar een paar elegante en stijlvolle oorbellen om je look mee af te maken? Dan zijn de witte glas kralen oorhangers met een mooie bloem motief van Sweet7 de perfecte keuze. Deze prachtige oorbellen zijn een tijdloze toevoeging aan je sieradencollectie.

De witte glas kralen oorhangers hebben een uniek design. De oorbellen zijn voorzien van glazen kralen in verschillende tinten wit die zijn verwerkt in een prachtig bloem motief. De kralen zijn subtiel afgewisseld met zilverkleurige accenten, wat zorgt voor een elegante uitstraling.

Ze zijn perfect te combineren met verschillende outfits, zoals een mooie avondjurk of een casual blouse. De oorbellen hebben een lengte van ongeveer 7 a 8 cm, waardoor ze goed opvallen.

Sweet7 is een merk dat bekend staat om zijn unieke en trendy sieraden. De witte glas kralen oorhangers met bloem motief zijn een perfect voorbeeld van de creativiteit en vakmanschap van Sweet7. Deze oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van uitstekende kwaliteit.

Kortom, als je op zoek bent naar een paar prachtige en tijdloze oorbellen om je outfit mee af te maken, dan zijn de witte glas kralen oorhangers met een mooie bloem motief van Sweet7 de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog deze prachtige witte glas kralen oorhangers met bloem motief van Sweet7 en voeg wat elegantie toe aan je sieradencollectie!

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte7 a 8 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu