Roze kralen oorhangers met goudkleurige koord en beige kralen

177854

Nieuw artikel

Roze kralen oorhangers met goudkleurige koord en beige kralen.

  • De lengte van deze oorbel is circa 8.5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 8,62

€ 17,95

-52%

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Wauw, kijk nou toch eens naar deze fantastische oorhangers van Sweet7! Deze prachtige oorhangers zijn een must-have voor elke modebewuste vrouw die graag een vrolijke touch aan haar outfit wil geven. De oorhangers zijn uitgerust met heerlijke roze kralen die je doen denken aan zoete snoepjes. Het goudkleurige koord en de beige kralen geven de oorhangers een super chique en elegante uitstraling. De oorhangers zijn lekker licht en dus super comfy om de hele dag door te dragen.

Of je nu je casual outfit een upgrade wilt geven of je feestelijke look nog wat extra flair wilt geven, deze oorhangers zijn perfect voor elke gelegenheid. Combineer ze met een bijpassende armband en ketting om je look compleet te maken. Bestel deze oogverblindende roze kralen oorhangers met goudkleurige koord en beige kralen van Sweet7 nu en maak je collectie compleet met een flinke dosis stijl en fun!

De oorbellen zijn nikkelvrij en worden voorzien van stoppertjes, zodat je ze comfortabel kan dragen en niet uit de oren glijden.

 
Gegevens
Gewicht15 gr
Lengte8.5 cm
TypeHanger
MateriaalGlas
Lengte oorbel8 - 10 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Menu