Roze glaskralen oorhangers met bloem motief

180181

Nieuw artikel

Roze glaskralen oorhangers met bloem motief

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Roze glaskralen oorhangers met bloem motief.

Ben je op zoek naar een paar opvallende oorhangers die je outfit helemaal compleet maken? Dan zijn de roze glaskralen oorhangers met bloem motief van Sweet7 echt iets voor jou! Deze prachtige oorbellen zijn perfect voor iedere gelegenheid en zullen zeker de aandacht trekken.

De roze glaskralen oorhangers zijn handgemaakt en hebben een uniek design. De oorbellen zijn voorzien van glazen kralen die zijn verwerkt in een bloemvormig motief wat zorgt voor een elegante uitstraling.

De oorhangers zijn gemakkelijk te dragen. Ze zijn perfect te combineren met zowel casual als formele outfits en geven je look net dat beetje extra. De oorbellen hebben een lengte van ongeveer 7 a 8 cm, waardoor ze goed opvallen.

Sweet7 is een  merk dat bekend staat om zijn unieke en stijlvolle sieraden. De roze glaskralen oorhangers zijn een perfect voorbeeld van de creativiteit en vakmanschap van Sweet7. Deze oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van uitstekende kwaliteit.

Kortom, als je op zoek bent naar een paar prachtige oorbellen die je outfit helemaal afmaken, dan zijn de roze glaskralen oorhangers met bloem motief van Sweet7 een absolute must-have!

Bestel deze prachtige roze glaskralen oorhangers van Sweet7 vandaag nog en geef je outfit de perfecte finishing touch!

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte7 a 8 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu