Rode oorhangers met strass steentjes en rood oorstukje

12813

Nieuw artikel

Rode oorhangers met strass steentjes en rood oorstukj.

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 5,21

€ 6,95

-25%

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Rode oorhangers met strass steentjes en rood oorstukje - Een sprankelende toevoeging aan je sieradencollectie!

Ontdek onze prachtige rode oorhangers met glinsterende strass steentjes en een elegant rood oorstukje. Deze oorhangers zijn ontworpen om je outfit naar een hoger niveau te tillen en je een zelfverzekerde, glamoureuze uitstraling te geven. Met hun opvallende rode kleur en schitterende strass details, zijn deze oorhangers perfect voor speciale gelegenheden en om je dagelijkse look te verfraaien.

Een vleugje glamour.

De rode oorhangers zijn vervaardigd met oog voor detail en vakmanschap. De strass steentjes voegen een subtiele glans toe, terwijl het rode oorstukje een stijlvolle touch geeft. De combinatie van de rode kleur en de fonkelende strass steentjes creëert een prachtig contrast dat de aandacht trekt. Deze oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze lang meegaan en hun glans behouden.

Verhoog je glamourfactor met onze rode oorhangers met strass steentjes en rood oorstukje! Voeg een vleugje elegantie toe aan je outfits en straal met deze sprankelende sieraden. Bestel vandaag nog en maak je klaar om indruk te maken. Vergeet niet dat fashion altijd draait om zelfexpressie en het uiten van je eigen unieke stijl. Wees niet bang om te stralen en je te onderscheiden van de rest!

 
Gegevens
Gewicht23 gr
Lengte6.5 cm
Breedte4 cm
TypeSteker
MateriaalMetaal
Lengte oorbel6 - 7 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Accessoires

Menu