Nieuw

Goudkleurige oorhangers met gekleurde glinsterende glas steentjes

180904

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met gekleurde glinsterende glas steentjes.

  • De lengte van deze oorbel is circa 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 8,22

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Goudkleurige oorhangers met gekleurde glinsterende glas steentjes.

Ben je op zoek naar oorhangers die een vleugje glamour aan je look toevoegen? Deze schitterende goudkleurige oorhangers met gekleurde glinsterende glas steentjes zijn de perfecte keuze. Met hun opvallende ontwerp en sprankelende details zullen ze zeker de show stelen.

De goudkleurige oorhangers stralen luxe en elegantie uit, waardoor ze perfect passen bij elke gelegenheid. De gekleurde glinsterende glas steentjes vangen het licht op een betoverende manier en zorgen voor een speelse sprankeling. Met deze oorhangers geef je jouw look een glamoureuze touch.

De zorgvuldig geplaatste glas steentjes in verschillende kleuren zorgen voor een prachtig contrast en maken deze oorhangers echt uniek. De steentjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een intense glans die je ogen laat stralen. Deze oorhangers zijn ontworpen om de aandacht te trekken en je te laten schitteren.

De goudkleurige afwerking van de oorhangers voegt een luxueus element toe en geeft een chique uitstraling.

Voeg een sprankeling toe aan je look en geef jezelf een glamoureuze uitstraling met deze schitterende goudkleurige oorhangers met gekleurde glinsterende glas steentjes. Bestel ze nu!

 
Gegevens
Gewicht20gr.
Lengte7 cm
Breedte1.8 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu