Blauwe oorhangers in de vorm van een gezicht

12847

Nieuw artikel

Blauwe oorhangers in de vorm van een gezicht.

  • De lengte van deze oorbel is circa 5.5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 2,25

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Unieke Blauwe Gezichts Oorhangers - Stijlvolle Accessoires

Wil je een statement maken met je sieraden? Dan zijn onze blauwe gezichts oorhangers precies wat je nodig hebt! Deze unieke oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een opvallend design. Het gezichtsmotief in een prachtige blauwe kleur trekt meteen de aandacht en geeft een trendy touch aan elke outfit. Met deze oorhangers ben je verzekerd van een stijlvolle look waar je trots op kunt zijn.

Kwaliteit en Oog voor Detail

Bij het ontwerpen van onze blauwe gezichts oorhangers hebben we veel aandacht besteed aan kwaliteit en detail. Het gezichtsmotief is verfijnd en gedetailleerd, waardoor de oorhangers een echte eyecatcher zijn. Daarnaast zijn de oorhangers lichtgewicht en comfortabel om te dragen, zodat je de hele dag kunt genieten van je fashionable look.

Een Vraag Beantwoord - Hoe kan ik mijn blauwe gezichts oorhangers het beste stylen?

Vraag: "Hoe kan ik mijn blauwe gezichts oorhangers het beste stylen?"

Antwoord: Onze blauwe gezichts oorhangers zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren gestyled worden. Voor een chique en elegante look kun je ze combineren met een little black dress en hoge hakken. Wil je een casual en trendy uitstraling creëren? Draag de oorhangers dan met een denim jacket, een witte blouse en een paar sneakers. Vergeet niet om je haar op te steken of naar achteren te dragen om de oorhangers volledig tot hun recht te laten komen. Met deze stylingtips ben je klaar om te stralen met je blauwe gezichts oorhangers!

 
Gegevens
Gewicht2 gr
Lengte5.5 cm
Breedte1.8 cm
TypeHanger
MateriaalMetaal
Lengte oorbel5 - 6 cm

Menu