Goudkleurige oorhangers met 3 ringen en een bewerkt patroon

183018

8720687174635

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met 3 ringen en een bewerkt patroon

  • De lengte van deze oorbel is circa 7.70 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 15,66

De levertijd van deze gouden oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Schitterende Goudkleurige Oorhangers met 3 Ringen en een Bewerkt Patroon

Ontdek onze schitterende goudkleurige oorhangers, prachtig versierd met 3 ringen en een bewerkt patroon. Deze oorbellen voegen een vleugje elegantie en originaliteit toe aan je look. Met hun glanzende goudkleurige afwerking en gedetailleerde bewerkte patroon zijn ze de perfecte accessoires om je outfit te laten stralen. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verfijnen, deze oorhangers zijn een opvallende aanvulling op je sieradencollectie.

Schitterend Ontwerp met 3 Ringen en Gedetailleerd Bewerkt Patroon

Onze goudkleurige oorhangers zijn ontworpen om je oren te laten stralen. Het schitterende ontwerp bestaat uit 3 ringen die elegant aan elkaar hangen, en het gedetailleerde bewerkte patroon voegt een uniek en artistiek element toe

Hoe kan ik deze goudkleurige oorhangers met 3 ringen en bewerkt patroon het beste stylen?

Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze goudkleurige oorhangers met 3 ringen en bewerkt patroon het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: laat ze opvallen! Draag deze oorbellen met een eenvoudige outfit om ze als opvallende eyecatchers te laten dienen. Of combineer ze met een meer gedurfde look om het unieke ontwerp en het bewerkte patroon extra te laten stralen. Deze oorhangers zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden, van feestjes tot bijzondere evenementen. Laat je persoonlijkheid schitteren en creëer je eigen unieke en stijlvolle look met deze prachtige goudkleurige oorhangers.

 
Gegevens
Gewicht11 gr
Lengte7.70 cm
Breedte3.60 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel7 - 8 cm

Accessoires

Menu