Beige glaskralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje

180607

Nieuw artikel

Beige glaskralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Beige glaskralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje.

Op zoek naar elegante oorhangers die je look een verfijnde touch geven? Ontdek deze prachtige beige glaskralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje van het merk Sweet7. Deze oorhangers zijn ontworpen om je outfit te laten stralen en je een stijlvolle uitstraling te geven.

De oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van mooie beige glaskralen die prachtig samenkomen met het goudkleurige oorstukje. Deze combinatie creëert een subtiel, maar elegant effect. Ze zijn perfect om te dragen bij zowel formele als casual gelegenheden.

Met hun tijdloze en veelzijdige ontwerp passen deze beige glaskralen oorhangers bij elke stijl. Of je nu een chique avondjurk draagt of je dagelijkse outfit wilt verfraaien, deze oorhangers voegen een vleugje klasse toe aan elke look. 

Koop nu deze prachtige beige glaskralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje van Sweet7 en maak je sieradencollectie compleet. Ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familie of speciale gelegenheden.

 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte4 a 5 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel4 - 5 cm

Accessoires

Menu