Beige glaskralen oorhangers met een goudkleurig hartje als oorstukje

180370

Nieuw artikel

Beige glaskralen oorhangers met een goudkleurig hartje als oorstukje

  • De lengte van deze oorbel is circa 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 12,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Beige glaskralen oorhangers met een goudkleurig hartje als oorstukje.

Op zoek naar een paar stijlvolle oorhangers die je casual en formele outfits perfect aanvullen? Bekijk dan deze prachtige Beige glaskralen oorhangers met een goudkleurig hartje als oorstukje van het merk Yehwang. Deze oorhangers zijn ontworpen om je een elegante en eigentijdse uitstraling te geven en zijn geschikt voor verschillende gelegenheden.

De oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met oog voor detail. De beige glaskralen zijn prachtig gecombineerd met een goudkleurig hartje als oorstukje, wat een subtiel, maar elegant effect creëert.

De Beige glaskralen oorhangers met een goudkleurig hartje als oorstukje zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een vleugje glamour en verfijning. Draag ze naar een feestje, een bruiloft of gewoon op een dagelijkse basis om je outfit een upgrade te geven.

Koop nu deze Beige glaskralen oorhangers met een goudkleurig hartje als oorstukje en verfraai je sieradencollectie. Deze oorhangers zijn niet alleen een prachtig accessoire, maar ook een geweldig cadeau-idee voor je vrienden en familie.

 
Gegevens
Gewicht11 gr
Lengte6 cm
Breedte5.10 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel6 - 7 cm

Accessoires

Menu