Zilverkleurige schakel hals ketting met groene kralen

180832

8720687150059

Nieuw artikel

Zilverkleurige schakel hals ketting met groene kralen.

  • De lengte van de halsketting is circa 39 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm

Meer details

€ 25,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Zilverkleurige schakel hals ketting met groene kralen.

Wil je je look een stijlvolle upgrade geven? Dan is deze zilverkleurige schakel hals ketting met groene kralen van Yehwang het perfecte accessoire voor jou. Met zijn elegante ontwerp en kleurrijke accenten zal deze ketting zeker de aandacht trekken en je stijl naar een hoger niveau tillen.

De zilverkleurige schakels van deze ketting geven een moderne en trendy uitstraling, terwijl de groene kralen een vleugje kleur en levendigheid toevoegen. Samen creëren ze een harmonieus geheel dat perfect past bij zowel casual als formele outfits. Of je nu naar een feest gaat, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze ketting zal je uitstraling compleet maken.

Yehwang is een toonaangevend merk in de modewereld en staat bekend om zijn kwaliteit en stijl. Deze zilverkleurige schakel hals ketting met groene kralen is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om ervoor te zorgen dat je er altijd stralend uitziet. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of geliefden die van kleurrijke en modieuze accessoires houden.

Met deze ketting kun je moeiteloos je persoonlijkheid en stijl laten zien. De combinatie van de zilverkleurige schakels en de groene kralen zorgt voor een opvallende en verfijnde uitstraling. Het is een accessoire dat je look compleet maakt en je zelfvertrouwen vergroot.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige zilverkleurige schakel hals ketting met groene kralen van Yehwang toe aan je winkelwagen. Laat je stijl en persoonlijkheid stralen. Bestel vandaag nog en maak je klaar om te schitteren!

 
Gegevens
Gewicht40 gr
Lengte39 cm
MateriaalStainless steel
Lengte verlengkettinkje5 cm
Lengte ketting41 - 46 cm

Menu