Stevige korte statement halsketting met paarse tinten kleine kralen

177262

Nieuw artikel

  • De lengte van de halsketting is circa 44 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 7 cm.

De halskettingen zijn nikkelvrij en vaak voorzien van een verlengkettinkje.

Meer details

€ 14,96

€ 19,95

-25%

Direct leverbaar

- +

 
Informatie

Stevige korte statement halsketting met paarse tinten kleine kralen

Onze prachtige statement halsketting met paarse tinten is gemaakt van kleine kraaltjes die om de ketting zijn gewikkeld. Deze unieke ketting is perfect voor degenen die op zoek zijn naar iets speciaals om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden of gewoon om te laten zien wie je bent.

Deze halsketting is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zorgvuldig vervaardigd om ervoor te zorgen dat het een stijlvol en duurzaam sieraad is. De paarse tinten geven deze ketting een extra touch van kleur en stijl, wat het een geweldige keuze maakt voor iedereen die houdt van opvallende accessoires.

Met deze statement halsketting met paarse tinten zal je zeker opvallen in de menigte. Of je nu op zoek bent naar iets om te dragen op een avondje uit of gewoon een uniek sieraad om je outfit af te maken, deze halsketting is de perfecte keuze.

Kom en bekijk deze prachtige halsketting vandaag nog op onze webshop en voeg hem toe aan je verzameling. We hebben ook een groot aantal andere sieraden in verschillende stijlen en kleuren, dus er is zeker iets voor iedereen. Neem nu actie en voeg deze unieke statement halsketting met paarse tinten toe aan je winkelmandje voordat hij uitverkocht is!

 
Gegevens
Gewicht160 gr.
Lengte44 cm.
MateriaalHout
Lengte verlengkettinkje7 cm.
Lengte ketting41 - 46 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Menu