Gekleurde kralen halsketting met een metalen element en gekleurd koord

177265

Nieuw artikel

Gekleurde kralen halsketting met een metalen element en gekleurd koord.

  • De lengte van de halsketting is circa 43 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 7 cm.

Meer details

€ 7,97

€ 15,95

-50%

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad

- +

 
Informatie

Gekleurde kralen halsketting met een metalen element en gekleurd koord.

De gekleurde kralen halsketting van Wings is een prachtig sieraad dat zeker opvalt in elke outfit. De halsketting is voorzien van kleurrijke kralen die zorgen voor een vrolijke en speelse uitstraling. Daarnaast bevat de ketting ook een metalen element, wat zorgt voor een elegante touch.

De halsketting is afgewerkt met gekleurd koord, wat ervoor zorgt dat het sieraad gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu een casual of formele look wilt creëren, deze halsketting past erbij.

Het artikel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor zeer duurzaam. De kralen en het metalen element zijn zorgvuldig samengesteld om een mooi en harmonieus geheel te vormen.

Als je op zoek bent naar een opvallend sieraad om je outfit mee af te maken, dan is de gekleurde kralen halsketting van Wings een geweldige keuze. Deze ketting is niet alleen mooi, maar ook comfortabel om te dragen en zal zeker indruk maken op iedereen die hem ziet. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe halsketting voor jezelf of als cadeau voor iemand anders, neem dan zeker eens een kijkje bij deze prachtige ketting van Wings.

 
Gegevens
Gewicht70 gr
Lengte43 cm
MateriaalMetaal
Lengte verlengkettinkje7 cm
Lengte ketting46 - 51 cm
AanbiedingenAanbiedingen

Menu