Camel kleurige koord halsketting met een zilverkleurig element en kraal

177622

Nieuw artikel

Camel kleurige koord halsketting met een zilverkleurig element en kraal

  • De lengte van de halsketting is circa  80 a 100 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm'

Meer details

€ 17,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

We hebben het genoegen om u ons nieuwste product van het merk Sweet 7 te presenteren: een camelkleurige koord halsketting met een zilverkleurig element en kraal. Deze halsketting is gemaakt van een zachte, comfortabele koord in een prachtige camel kleur. Het zilverkleurige element geeft de halsketting een moderne en stijlvolle uitstraling, terwijl de kraal een subtiele touch van elegantie toevoegt.

Deze halsketting is perfect voor elke gelegenheid, of je nu op zoek bent naar iets om je dagelijkse outfit op te fleuren of iets om te dragen naar een formeel evenement. Het koord is verstelbaar, zodat je de halsketting op je perfecte lengte kunt dragen.

Wij bieden deze halsketting aan tegen een zeer redelijke prijs, en we zijn ervan overtuigd dat het een waardevolle aanvulling zal zijn op je sieradencollectie. Als je op zoek bent naar iets unieks en stijlvols om je outfit af te maken, dan is deze camel kleurige koord halsketting met zilverkleurig element en kraal van Sweet 7 zeker het overwegen waard.

Koop vandaag nog deze prachtige halsketting op onze website en voeg een vleugje stijl en elegantie toe aan je sieradencollectie. Wij zullen ervoor zorgen dat je aankoop snel en gemakkelijk bij je thuisbezorgd wordt.

 
Gegevens
Gewicht65 gr
Lengte80 a 100 cm
MateriaalMetaal
Lengte kettingLanger dan 91 cm

Menu