Blauwe lange glaskralen halsketting met vierkante goudkleurige elementen

179732

Nieuw artikel

Blauwe lange glaskralen halsketting met vierkante goudkleurige elementen.

  • De lengte van de halsketting is circa 100 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 27,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

 
Informatie

Blauwe lange glaskralen halsketting met vierkante goudkleurige elementen.

Ben je op zoek naar een statement halsketting die je outfit helemaal afmaakt? Dan zijn deze blauwe lange glaskralen halsketting met vierkante goudkleurige elementen van het merk Sweet 7 een absolute aanrader.

Deze halsketting is ontworpen met oog voor detail en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De blauwe glaskralen voegen een diepe en levendige kleur toe aan je outfit, terwijl de vierkante goudkleurige elementen zorgen voor een chique en elegante touch.

De halsketting is lang van lengte en perfect om te combineren met verschillende outfits. Draag hem bijvoorbeeld op een basic top of jurk om je look direct op te fleuren.

Sweet 7 is een merk dat bekend staat om zijn trendy en betaalbare sieraden. Deze blauwe lange glaskralen halsketting met vierkante goudkleurige elementen is daar een perfect voorbeeld van en zal zeker een favoriet worden in jouw sieradencollectie.

Waar wacht je nog op? Voeg deze statement blauwe lange glaskralen halsketting met vierkante goudkleurige elementen nu toe aan je winkelmandje en geef je outfit een chique en levendige uitstraling.

 
Gegevens
Gewicht70 gr
Lengte100 cm
MateriaalGlas
Lengte kettingLanger dan 91 cm

Menu